Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

George Christopher is my new Hunk Moody.(And why I think he's adorable)





Bored to death, season 3.
 Ο George είναι γεγονός ότι μας αρέσει περισσότερο απ΄τον Jonathan (πρωταγωνιστή). Όμως γιατί συμβαίνει αυτό; Έχει το ίδιο ανάγκη μια γυναίκα με τους υπόλοιπους της παρέας, μπαίνει το ίδιο συχνά σε μπελάδες και πέφτει κι εκείνος θύμα του παράλογου ανταγωνισμού ανθρώπων σαν τον Richard. Οι γυναίκες έρχονται και φεύγουν, και πάντα καταλήγει αγκαλιά με τους τρελούς φίλους του. Μπορεί να μην ξεπερνάει το σκορ των άλλων, ούτε να μπαίνει σε λιγότερες περιπέτειες, όμως είναι ο μόνος που τα παίρνει όλα τόσο ελαφριά. Υποφέρει κι εκείνος όπως όλοι τους αλλά είναι συνέχεια σε party and pot mood!
  Απόγονος μιας άλλης εποχής, πιο προνομιούχας, μεταφέρει έναν καλοβαλμένο και αισιόδοξο αέρα όπου δεν είχες ν'ανησυχείς για τίποτα. Δεν έχει ανεπτυγμένους ηθικούς φραγμούς και γι'αυτό μπλέκει σε απίστευτες καταστάσεις όλη την ώρα. Για όσες φορές επαναλαμβάνει τις γκάφες του, επικαλείται την "κακή μνήμη λόγω χρόνιας χρήσης κάνναβης" και κάνεις δεν μπορεί να του κρατήσει κακία. Είναι ονειροπόλος, σαν τη γενιά του.
 Ο δεύτερος κύκλος τελειώνει με το αίτημά του για ένα όραμα: Let's get stoned! It's not the Amazon but we can make it lively. I need a vision now...". Η τελευταία του περιπέτεια λήγει με μια τύπισσα που του φτιάχνει pot-cookies και του βάζει ένα προτζέκτορα που προβάλλει ψυχεδελικές εικόνες γύρω-γύρω σε όλο το δωμάτιο. Χαίρεται σα μικρό παιδί και της λέει: "I want that too!". He's a moonchild! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου