Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

American Horror Story - A mother's love story


Όλα ξεκίνησαν από έναν ψυχοπαθή γιατρό τύπου Frankenstein, στις αρχές του 19ου αιώνα, που κάνει κάτι παράλογα πειράματα σε νεκρά ζώα και ανθρώπινα έμβρυα, προσπαθώντας να παίξει τον Θεό και να καταφέρει το ακατόρθωτο. Να τους ξαναδώσει ζωή. Η γυναίκα του Nora Montgomery την πληρώνει πρώτη σ'αυτή την ιστορία εκδίκησης και "κατανομής δικαίου" και βρίσκει το παιδί της νεκρό. Από τότε περιφέρεται στο σπίτι θρηνώντας για το χαμένο μωρό της. Και έτσι ξεκινάει μια κατάρα βίαιων φόνων που περιφέρεται στις ζωές των επόμενων κατοίκων.
 Οι αδικημένοι, οι καταραμένοι του σπιτιού, γυρνάνε να πάρουν εκδίκηση. Μαζί με ένα συνδροματικό αγόρι που θέλει να εντυπωσιάσει τις θλιμμένες γυναικείες ψυχές, λόγω κακής σχέσης με τη μητέρα του. Λίγο μακελειό, λίγο εφηβικός έρωτας, λίγο κέρατο και εγκυμοσύνες και η καλύτερη συνταγή για να αποκτήσεις κοινό είναι έτοιμη.
 Η μητέρα που έχασε το παιδί της το 1922 (Nora) και έχει αναστατώσει όλο τον κόσμο, η μητέρα με την καταραμένη μήτρα (Constance) που έχει μετακομίσει στο διπλανό σπίτι πλέον, και η νεαρή ερωτευμένη μαθήτρια του Dr. Harmon, (Hayden) που τον καταδιώκει με τη δικαιολογία της εγκυμοσύνης της ακόμα και στο καινούριο σπίτι είναι οι βασικοί τρελάρες με τη γυρισμένη βίδα.


Nora Montgomery

Constance

Hayden McClaine

Εδώ είναι δύο ακόμα παραδείγματα από "μητέρες σε απόγνωση":

True Blood, Season 4: Mavis, το ανήσυχο πνεύμα που δολοφονήθηκε και θάφτηκε δίπλα στο παιδί της, λίγες ώρες αργότερα. Έχει επιστρέψει μέσω των "διαμεσολαβητικών" ικανοτήτων του Lafayette και αρνούμενη να καταλάβει την αλήθεια για την ίδια και το μωρό της, κάνει επικίνδυνα σχέδια χωρίς να νοιάζεται για τις ζωές που μπορεί να πάρει στο λαιμό της.The Texas Chainsaw Massacre (2003): Henrietta, η φερόμενη ως αδερφή του Leatherface, συμπληρώνει το spooky cast της οικογένειας, κλέβοντας το παιδί του τελευταίου θύματος και κρατώντας το ως δικό της.


1 σχόλιο:

  1. η νορα πολυ γλυκουλα,τωρα κανει την παρθενα καλογρια παυλα δαιμονισμενη,πολυ ωραια.
    μιας που λες για μανες να δεις το A L'Interieur aka Inside,αν δεν το χεις δει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή